Tilbage til forsiden         Webstedets forside         Læs i dagbogen

Vær hurtig på tasterne. 

Svar på fem spørgsmål og vind 
cd'en med Fredericiasangen.

Fredericia Handelsstandsforening vil gerne give endnu flere fredericianere mulighed for at lytte til den sang, som sidste år blev skrevet som en hyldest til Fredericia i forbindelse med byens 350 års jubilæum. Teksten til sangen blev forfattet af Tine Krog, og det var som bekendt Jan Parber og Jes Kerstein, der i løbet af blot få dage fik sat musik til sangen. I et samarbejde mellem 
Fredericia Handelstandsforening, Photo Care i Midtpunkt, og dette websted, www.volden.dk, udloddes der nu 250 cd'er til dem, der er hurtigt på tasterne. I forbindelse med at byen endnu engang er repræsenteret i dansk Melodi Grand Prix med sangen "Drømmer om Dig" af Jan Parber og Jes Kerstein, er der lavet denne lille konkurrence, hvor du ved at svare på nedenstående fem spørgsmål, kan vinde en cd med Fredericiasangen - men det gælder om at være hurtigt, der er nemlig kun sat 250 cd'er på spil.  

For at vinde en cd skal du på finde svaret på de fem spørgsmål der står  nedenfor, indtaste dem i formularen nedenfor, skrive dit navn, din adresse og din emailadresse - så vil du i løbet af få dage modtage en e-mail, som bekræfter, at du har svaret rigtig på spørgsmålene, og at du dermed har vundet en cd. 

Cd'en skal du hente på turistkontoret i Danmarksgade i Fredericia. Enten skal du medbringe en kopi af den e-mail, som du modtager, eller også skal du medbringe legitimation, der bekræfter, at den adresse, du har opgivet, er korrekt.     
 

Lidt hjælp: Du kan finde svar på spørgsmålene ved at klikke dig rundt på dette websteds røde grand prix-sider.


Spørgsmålene:

1. Hvad hed det album, som Jan Parber og Jes Kerstein udgav i 1991 ?

2.
Dansk Melodi Grand Prix har engang været holdt i Fredericia, hvornår var det ? 

3.
En ung mand på 22 år vandt Dansk Melodi Grand Prix, da det blev holdt i Fredericia - hvad hed han ?

4. Hvor mange gange har Jan Parber og Jes Kerstein været med i Dansk Melodi Grand Prix ?

5.
Hvad hedder den sang, som Jan Parber og Jes Kerstein deltager med i år ?

6.
Den store europæiske grand prix finale skal holdes i Parken i København til sommer, men hvor skal Dansk Melodi Grand Prix holdes i år ?

 

Navn:             
`
Adresse:        

Emailadresse:

     Nedenfor skal du skrive løsningen på de fem
     spørgsmål, som er blevet stillet ovenfor: