Besøg forsiden                 Læs i grand prix-dagbogen              Besøg volden.dk
                                                       
Slaget i Herning er overstået
- Parber Kerstein Band 
nåede ikke finalen...Lørdag aften blev spændingen udløst for Parber og Kerstein Band og alle de andre deltagere i årets danske Melodi Grand Prix, og det blev langt fra nogen triumf for de to fredericianske musikere og deres sanger Kenny Lübcke. Præsenteret som den første melodi af Brødrerne Olsen gik de på scenen med sangen "Drømmer om Dig" ledsaget af et klappende publikum. Men desværre var den eneste gang de fik lejlighed til at være på scenen, for da tv-seerne havde stemt om navnene på de fem finaledeltagere var Parber Kerstein Band ude af legen. Men der var ingen tvivl om, at nogen i salen gerne havde set det fredericianske bidrag placeret i finalen - for da den sidste kuvert med navnet på den sidste finaledeltager skulle åbnes, lød ønsket om at se nummer 1, altså Parber Kerstein Band, fra en del af publikum. Så selvom det ikke denne fjerde gang blev til en placering i toppen, må man konstatere, at Jan Parber og Jes Kerstein atter havde formået at lave en god sang, som måske på lang sigt holder lige så lang tid som en grandprix-vinder.


  

Jan Parber og Jes Kerstein lægger ikke skjul på, at de er skuffede over deres endelige placering. Deres egen vurdering var en placering i top tre, men det holdt altså ikke stik. Det var som sagt Rollo og King, der løb med sejren med sangen "Der står et billede af dig på mit Bord."

For Jan Parber og Jes Kerstein venter nu dagligdagen med jobbet i fritidsklub og for Jes Kerstein som guitarist i orkestret Fenders. 

 Læs mere om grand prix
på DR Online