Tilbage til forsiden Webstedets forside    Grand Prix-dagbogen


Kenny sang "Alt det, som ingen Ser"
og vandt foran Jan og Jes i 1992

Præmier og lykønskninger til Kenny og Lotte i 1992

Det er en erfaren grand prix-sanger, Kenny Lübcke, der skal synge Jan Parber og Jes Kersteins sang "Drømmer om Dig" ved dansk Melodi Grand Prix lørdag den 17. februar. Allerede ved de første prøver i Herning er sangen ifølge Jan Parber blevet serveret kanongodt af den 37-årige sanger. Så stemningen er høj i den fredericianske lejr her få dage før det hele går løs på scenen. Der er lagt op til det største danske grand prix-show nogensinde, og de fredericianske sangskriver går i disse dag og drømmer om mere end dig - der er også en drøm om at stå på scenen i Parken den 12. maj, når den europæiske grand prix-finale skal afvikles.

Om det er en drøm, der skal gå i opfyldelse, det vil vise sig lørdag aften, når danske tv-seere har afgivet deres stemmer. Men der er ingen tvivl om, at Jan Parber og Jes Kerstein har fordel af Kenny Lübcke. Det er en herrer, som tidligere har stået som vinder af et dansk Melodi Grand Prix. Det skete i 1992, hvor han sammen med Lotte Nilsson sang "Alt det som ingen Ser". Samme aften var Jan Parber og Jes Kerstein på scenen med deres grand prix-debutsang "Sket Igen", som måtte nøjes med en 2. plads. Jan Parber sang sangen sammen med sangerinden Zindy Laursen.


Kenny giver ét af mange interviews den aften i 1992

Den aften i 1992, da Kenny Lübcke sammen med Lotte Nilsson vandt Melodi Grand Prix i Ålborg Hallen, havde Jan og Jes ikke nogen anelse om, at de senere skulle komme til at arbejde sammen med denne grandprix-vinder, men efter sejren indgik Kenny Lübcke som korsanger i grand prix'et, og sidste år, da Jan og Jes optrådte med sangen "Stjernen, der viser Vej", sunget af Ole Skovhøj, var det Kenny Lübcke, der lagde korstemme til. Og i år er der således lagt op til et totalt samarbejde. Som afløser for den unge Jesper Daus fra Århus, der måtte trække sig på grund af overanstrengt stemme, er det nu Kenny Lübcke, der skal synge "Drømmer om Dig."  
Der var mange spørgsmål til grand prixvinderne i 1992

Læs mere om grand prix
på DR Online