Artikelbasen

Artikelbasen er lavet med henblik på at præsentere dig for mennesker og historier, som jeg er blevet fascineret af gennem mit arbejde som journalist. Jeg har lavet et utal af interviews igennem tiden med mennesker, som blot er den gode journalistiske historie - enten fordi de har de rigtige holdninger i forhold til en konkret sag, eller fordi de laver noget - professionelt eller i fritiden, som er interessant. 

Men ind i mellem har jeg mødt mennesker, som fascinerer mig så meget, at jeg har brændt efter at lære dem at kende, lære mere om det menneske end den daglige produktion på et nyhedsmedie giver plads til. Derfor har jeg med jævne mellemrum chancen for at portrættere mennesker, og fortælle historier, som fascinerer mig. Nogle af dem, både nye og gamle, kan du læse her på volden.dk. 

 
Pia laver dansk radio på Costa del Sol.

I ti år har Pia Bruun Nielsen været med til at lave dansk radio for de tusindvis af danskere, der bor i kortere eller længere tid på den spanske solkyst. Klik her og læs om Pias oplevelser og om radiostationen Radio Solymar, der har base i byen Fuengirola. 
Maria udfordrer den danske sangskat.

Maria Hiort Petersen, bossanovasangerinde og kapelmester for orkestret Maria4Bossa, udgiver til foråret 2001 et album med danske sommersange. Klik her og læs portrættet af sangerinden, komponisten og musikeren.

Dario Campeotto blev "født" i Fredericia.

I år er det 40 år siden at Dario Campeotto vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen Angelique. Det skete i Fredericia i 1961, hvor dansk fjernsyn lavede den største satsning udenfor Valby Bakke ved at henlægge melodi grand prix'et på Fredericia Teater. Klik her og læs Dario Campeotto fortælle, hvorfor han mener, at han først blev født i Fredericia i 1961.

Johnny Madsen og maleriet.

Han kan skrive sange og musik, den gæve Johnny fra Fanø, men han kan også male billeder - klik her og læs Johnny Madsen fortælle om maleri og billedkunst.
Timo til Kina med Y´s Men

Timo Schaedla er 22 år, udlært klejnsmed, opvokset i det danske mindretal i Sydslesvig, er inden længe på vej til Kina. Han skal afsted på en rejse, som han ikke havde drømt om kunne blive virkelighed for ham. Forklaringen er et legat, som alle unge kan søge - klik her og læs om Timo's store udfordring.