Webstedet her drives af Thomas Kvist Christiansen, 42 år og journalist. Født og opvokset og i dag bosat i Fredericia. Har siden marts 2006 været ansat i kommunikationsafdelingen ved Fredericia Kommune efter 13 års ansættelse hos Danmarks Radio, Kanal 94, i Vejle.

Siden 2004 har jeg arbejdet som bimedial journalist på Danmarks Radio i Vejle, det vil sige, jeg har indgået i den daglige nyheds- og reportage- produktion på radioen, men har derudover produceret TV til DR1-programmerne Sådan Ligger Landet, TV-Avisen og TV-Avisens Nyhedsmagasin.

Jeg er uddannet med radiospeciale ved Danmarks Journalisthøjskole i sommeren 1988. Har siden arbejdet som skrivende journalist ved blandt andet Dagbladet Vestkysten, Elbo Bladet i Fredericia og Fredericia Dagblad. Har lavet lokalradio på Radio Sydfyn i Svendborg.

Arbejdede fra 1990 tre år som freelancejournalist blandt andet som radio- producer ved Danmarks Radio i Vejle og den lokale radio, Radio Lillebælt. Var i samme periode med til at udgive en række aviser, kulturbladet Måneds- magasinet Stick, Fredericia Weekend og en kulturavis for Fredericia og Middelfart, Bølgebladet. Skrev sideløbende for en række aviser og blade.

Siden marts 1993 har jeg været ansat ved Danmarks Radio i Vejle, Kanal 94, som reporter, studievært, nyhedsjournalist og TV-journalist. I 2002 producerede jeg for Fredericia Kommune en audioserie om fæstningsbyen Fredericias krigshistorie, udfaldet fra Fredericia 6. juli 1849, og om bygningen af byens voldanlæg. 

I oktober 2005 meddelte den øverste ledelse i Danmarks Radio, at min og cirka 40 andres arbejdsplads, Kanal 94, skulle nedlægges som en selvstændig station. Som konsekvens af det søgte jeg i januar 2006 jobbet som kommunikationsmedarbejder  i Fredericia Kommune og fik det. Siden marts 2006 har jeg således været ansat i Fredericia Kommunes kommunikationsafdeling. 

Kontakt:

thomas@volden.dk