Hvad er volden.dk

Som journalist på et elektronisk medie som radio har jeg altid været fascineret af den hurtighed hvormed man kan sende budskaber videre. Æteren er altid åben, hvis vigtige begivenheder trænger sig på og skal videreformidles. Da jeg i mange år har været meget begejstret for både det skrevne og det talte ord men også for at fotografere, ser jeg med dette websted en chance for at kombinere forskellige journalistiske genrer i en journalistisk legeplads.

Da jeg i mange år har interesseret mig meget for Fredericias lokalhistorie, har jeg med tiden samlet en række gode historier sammen, som allesammen kalder på at blive fortalt videre. Derfor har jeg etableret dette web sted. Min erfaring siger mig nemlig, at der i mange arkiver rundt omkring gemmer sig endnu flere spændende historier, som fortjener at blive gjort tilgængelige.

Men det er nu ikke bare den ældre lokalhistorie, der får sin plads her på volden.dk. Her vil jeg i lige så høj grad dyrke den personlige historie, og derfor vil du kunne læse om mennesker, der på en eller anden måde gør en forskel.